بک لینک وبلاگی: در واقع به معنای لینک های پشتی می باشد اما در معنای اصلی یعنی وجود داشتن لینک سایت شما در وب سایت های دیگر. هرچه سایتی که لینک وب سایت شما در آن ثبت می شود دامین آتوریتی و پیج آتوریتی بالاتری داشته باشد و همچنین نزد گوگل محبوب تر باشد. لینک قوی تری به سایت شما خواهد داد وب سایت شما را نیز در نظر گوگل محبوب خواهد کرد. اما باید بسیار محتاط باشید زیرا بک لینک ها همیشه رتبه شما را بالا نمی برند.
مثلا سایت های زیادی وجود دارند که به شما بک لینک رایگان می دهند اما به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود از این بک لینک ها استفاده کنید چرا که امکان دارد سایت شما پنالتی شود. (از نتایج گوگل حذف شود). معمولا این سایتها فقط پیج رنک بالایی در گذشته داشتهاند و بازدید یا ارزش چندانی ندارند. (با توجه به منسوخ شدن معیار پیج رنک) از دلایل دیگری که می توان برای بی ارزش بودن بک لینک از چنین سایت هایی نام برد این است که هر چه تعداد لینکهای خروجی یک صفحه یا سایت بالا برود، ارزش آن سایت یا صفحه کم و کمتر میشود. اگر به یکی از این سایت ها مراجعه کنید میبییند که تنها فردی نیستید که قصد گرفتن بک لینک از این سایتها را دارد و صدها یا هزاران لینک بهوسیله افراد دیگر ایجاد شده است.
بک لینک
برای گرفتن بک لینک لازم است حوصله و زمان و دقت زیادی پیشه کنید. برای این که نتایج حاصل از گرفتن بک لینک را مشاهد کنید ابتدا یک کلمه خاص را در نظر بگیرید مثلا ما کلمه قالب وردپرس ایرانی را در نظر گرفتیم. رتبه همکنون خود در گوگل با کلمه قالب وردپرس ایرانی را نیز یافتیم. پس از آن با استفاده از روش های صحیح بک لینک گیری روزانه تعداد کمی بک لینک ساختیم. اگر در ساخت بک لینک عجله کنید قطعا پنالتی خواهید شد چرا که گوگل رفتار نا متعادل شما را متوجه خواهد شد. روزانه یک تا 5 بک لینک کافیست. بزرگترین سایت های ایران در طول چند سال فعالیت خود، کمتر از 5 هزار بک لینک دارند. فعالیتتان را متعادل سازید و به همین مقدار راضی باشید. بیشتر وقت خود را صرف تولید محتوا کنید.ما با استفاده از چنین روشی با کلمه قالب وردپرس ایرانی نتایج خوبی را دریافت کردیم.
بک لینک ها فارغ از رایگان یا پولی بودن به دو دسته No follow و Do Follow تقسیم می شوند. لینکی ارزشمند است که Do Follow باشد هرچند که لینک های No follow نیز بی تاثیر نیستند.
بک لینک ها در دسته های دیگری نیز نقسیم می شوند مانند بک لینک وبلاگی، بک لینک اجتماعی، بک لینک آفلاین، بک لینک رپورتاژ، بک لینک وبلاگی و…. در این مقاله به بررسی بک لینک وبلاگی می پردازیم.
بک لینک وبلاگی:
این بک لینک به لینک شما در وبلاگ ها گفته می شود و وبلاگ نبز به sub domain هایی از دامنه اصلی گفته می شود. مثلا وبلاگ های بلاگفا که بلاگفا خود دامنه اصلی است و سایر دامنه ها که با این پسوند معرفی می شوند زیر دامنه ها و وبلاگ ها هستند.
شما می توانید این وبلاگ ها را مورد سنجش قرار دهید. سایت هایی وجود دارند که می توانید آدرس وبلاگ را در آن ها وارد کنید و از پیج رنک و واقعی بودن آن ها مطلع شوید.
اگر می خواهید وبلاگی را برای بک لینک گرفتن از آن انتخاب کنید باید توجه داشته باشید که وبلاگی پربازدید باشد. خوشبختانه در ایران وبلاگ های پربازدید زیاد داریم. مثلا jomalateziba.blogfa . برای تشخیص بالا بودن پیج رنک به امارهای داخلی اعتماد نکنید و از روش های معتبرتر و مرسومتر استفاده کنید. وبلاگی که محتوای اختصاصی و با ارزش تولید میکند بیشتر میتواند به شما بازدید هدفمند بدهد. وبلاگهای دانلود فیلم، آهنگ و غیره، جزو دستههای باکیفیت قرار نمی گیرند. زیرا بیشتر مطالبشان کپی است.
برای بررسی قدمت یک وبلاگ به ارشیو آن مراجعه کنید هرچه وبلاگ قدیمی تر باشد ارزش بیشتری دارد. در واقع باید ببینید که اولین پست ان در چه زمانی ارسال شده است.
بهتر است دقت داشته باشید که وقتی کلمات کلیدی وب سایت خود را جست و جو می کنید وبلاگ در لیست جست و جو ها وجود داشته باشد و چندان بی ربط به موضوع شما نباشد.
برای گرفتن بک لینک از یک وبلاگ چه کنیم؟
خب ما فرض می کنیم وبلاگی را یافتید که تقریبا تمامی نکات ذکر شده را داراست برای بک لینک گرفتن از آن چه کنیم؟
اولین راه تبادل است. برخلاف تصور خیلی از افراد که فکر می کنند اگر تبادلی انجام دهند ارزش سایت خود را کاهش می دهند باید بگوییم ک داشتن یک لینک خیلی بهتر از نداشتن آن است. وبلاگی بیابید که رتبه اش با سایت شما برابری کند و به تبادل بپردازید. همچنین اگر وبلاگی پر بازید باشد می توانید در ازای پرداخت پول به مدیر وبلاگ بک لینک خود را ایجاد کنید. شرکت در انجمنهای وبلاگ (مخصوص رزبلاگ) و شرکت در بحثها و گفتگوها (مخصوص بلاگ دات آی آر) و خرید بک لینک از شرکتهای ارائه دهنده ابزار و قالبهای وبلاگ از راه های دیگریست که در این زمینه میتوان نام برد.