02144767960 09120248112
پشتیانی

یک قالب وردپرس حرفه ای و تخصصی اولین گام برای شروع پیشرفتی بزرگ است

مفهوم DNS سرور

سایت های موجود در فضای اینترنت به چه شکلی نشان داده می شوند؟ و اینکه چطور با وارد کردن اسم آنها به وبسایت مد نظر دسترسی پیدا می کنیم؟ پاسخ تمام این سوال ها مفهوم DNS سرور است. اما در واقع می خواهیم بدانیم  DNS چیست؟ و چه کارکردهایی دارد؟
در این مقاله می خواهیم به بررسی DNS چیست؟چه کاربردهایی دارد خطای DNS چیست؟ و … بپردازیم.
قبل از اینکه به بررسی DNS بپردازیم ، بریم ببینیم dns مخفف  چیست ؟ DNS مخفف جمله Domain Name System می باشد.  اما کار DNS چیست ؟
زمانی که شما وب سایتی را می سازید بهه منظور ثبت دامنه آن باید عنوانی را ثبت  کنید که مخصوص سایت ششما باشد.
بعدها  این عنوان به واسطه ی dns به IP تبدیل می شود و در اینترنت شناخته شود.
در اکثر مواقع این تنظیمات به بواسطه ی مدیریت پنل هاست و ثبت کننده عنوان دامین صورت می‌پذیرد. اکنون که با سرویس DNS  چیست؟ یا سرویس DNS چیست؟ آشنایی پیدا کردید در ادامه  مقاله به مفهوم سرور DNS چیست؟ (dns server) آشنا خواهیم شد.
مفهوم DNS سرور

مفهوم DNS سرور

مفهوم DNS سرور چیست؟

برای توضیح مفهوم DNS سرور  باید گفت برای اینکه یک دامنه بتواند وب سایتی را نشان دهد، در مرحله اول باید در DNS Server درج شود. اما وظیفه dns server چیست ، DNS سرور یک دیتابیس وسیع است که حاوی مجموعه ای از دامین ها و IP  های مربوط به هم می باشد. برای مثال اگر دامین     google.com باشد در مقابل وبسایت به IP با آدرس DNS  ۶۴.۲۳۳.۱۶۷.۹۹ resolve می شود.
DNS سرور های بسیاری در کمپانی های هاستینگ و موسسات هستند. این سرور DNS ها باهم  ارتباط دارند. بر این اساس فقط نیاز است کمپانی هاستینگ شما عنوان دامنه شما را در سرور dns درج نمایند تا کم کم (تقریبا در ۴۸ ساعت) با دیگر DNSها در کل دنیا هماهنگ شود.
DNS ها نقش بسیار مهمی در اتصال دامنه به هاست دارند.

خطای DNS چیست؟

زمانی که شما یکURL  را تایپ و جستجو می کنید اگر سرور DNS ای خراب شده باشد و کار‌نکند، کامپیوتر امکان وارد کردن آدرس IP را برای آن URL ندارد. چراکه کامپیوتر شما نمی داند چگونه  Google را پیدا کند. با این شرایط یک پیام خطا ، DNS error برایتان نمایان می شود.

تغییر dns چیست ؟

در این صورتیی که اگر شما دو کمپانی مختلف هاست و دامنه خود را گرفته باشید، بعد از ایجاد دامنه خود، باید dns های آن را بنابر سرویس عرضه کننده میزبانی وب خود تغییرات دهید تا امکان استفاده از دامنه خود را داشته باشید.

چطور با مفهوم DNS سرور مرورگر وب سایت درست را پیدا می کند؟

مفهوم DNS سرور ان جا شروع می شود که آدرس سایت در قسمت address bar مرورگر وارد می شود چند مسائل گوناگون رخ می دهد تا سایت درست پیدا و نشان داده شود.
اول عنوان domain به آدرس IP سایت ترجمه می شود. این موضوع به پیدا کردن  سایت صحیح کمک می کند.
پس یافتن سایت، فایل صفحه ی وب بارگذاری شده و می توانید سایت را مشاهده کنید.
با وارد کردن URL در قسمت address bar مرورگر موارد زیر صورت انجام می شوند:
اول، مرورگر cache خود را تست می نماید تا IP هماهنگ با ادرس وارد شده را پیدا کند اگر که این IP وجود داشته باشد آن را  resolve می کند و میتوانید سایت را مشاهده کنید‌.
اما اگر نام دامین resolve نشود مرورگر فایل های هاست و رکوردهای دی ان اس را نگاه (چک کردن dns) می کند.
اگر رکوردی در فایل هاست وجود نداشته باشد مرورگر به سراغ سرور dns اولیه  می رود و اگر مدخلی برای نام دامین وجود داشته باشد سایت مربوطه را نمایش می دهد.
 اکنون اگر سرور dns رکوردی برای ارائه به دامین نداشته باشد مرورگر به سراغ  سرور در دیگر نقاط دنیا می گردد و این کار به شکل ساختار سلسله مراتبی صورت می گیرد.
اگر مرورگر موفق به یافتت هیچ سایت دی ان اس سروری نشد، اسم دامین resolve نمی شود و پیام خطا Dns برای مخاطب نمایان می شود.
پس تا اینجا با مفهوم DNS سرور آشنا شدیم،در ادامه مقاله،رکوردهای آن را مورد بررسی قرارمی دهیم.

در نظر نگرفتن  رکورهای DNS توسط فایل های هاست :

انجام این کار با تغییراتی در هاست فایل ها امکان پذیر است .
 مفهوم هاست فایل : فایلی است که در سیستم شما وجود دارد و مثل یک mini DNS server کار می کند. در زیر نمونه ای از این مدل فایل را می توانید ببینید.
# For example:
#
#        ۱۰۲.۵۴.۹۴.۹۷rhino.acme.com      # source server
#       ۳۸.۲۵.۶۳.۱۰x.acme.com              # x client host
۱۲۷.۰.۰.۱ localhost
خط آخر در این نمونه آدرس ۱۲۷.۰.۰.۱ را به localhost نگاشت می کند.
پس هنگامی که localhost را وارد می کنید وب سایتی که  بر روی localhost وجود دارد بارگذاری می شود.
۱۲۷.۰.۰.۱localhost
۶۴.۲۳۳.۱۶۷.۹۹my-test-site.com
خط آخر به مرورگر نشان می دهد تا آدرس my-test-site.com را به ۶۴.۲۳۳.۱۶۷.۹۹ منتقل کند  و اگر دامین وجود داشت باشد و  IP دیگری را نشان دهد، مرورگر آن را با ۶۴.۲۳۳.۱۶۷.۹۹ جا به جا خواهد کرد.
این کار بدین منظور است که مرورگر، اول فایل های هاست را نگاه می کند و اگر رکوردی در آن باشد همان را resolve وبه دنبال جای دیگری نیست.
اگر شما جزء کسانی هستید که برای سایت وردپرسی خود به دنبال وبسایت تحت وردپرس هستید می توانید به سایت کیان تم مراجعه کنید و باتوجه به اینکه سایت ها یک هدف مشترک به عنوان سئوی بالا دارند، از این رو با استفاده از قالب وردپرسی شرکتی در کیان تم که به گونه ای طراحی شده است که به شما کمک می کند تا در صفحه اول گوگل قرار بگیرید.
کیان تم قالب وردپرس ایرانی را به صورت تضمینی در اختیار شما قرار می دهد.قالب وردپرس حرفه ای را با کیان تم تجربه کنید.
کیان تم با ارائه قالب رسمی وردپرس هر نیاز و سلیقه ای را پاسخگو است.و با وجود افکت های جذاب ظاهری پوسته وردپرس ایرانی ،باعث شده است تایم بیشتری را در سایت باشید.
امتیازدهی به این مطلب :
برچسب ها :
دسته بندی :

مشاوره رایگان 021-44767960 051-38846027 پشتیبانی : 09120248112