فعالیت در فضای آنلاین با راه اندازی یک سایت آغاز می شود. اگر تسلط کافی به طراحی سایت ندارید می توانید بدون هیچ دانش کدنویسی و با استفاده از قالب رسمی وردپرس که توسط تیم کیان تم طراحی شده است صاحب یک سایت شوید. اما فعالیت در فضای آنلاین شامل قوانینی است. شما باید برای دیده شدن در گوگل تلاش کنید تا مخاطب خوبی جذب کنید. یکی از راه های تبلیغات در گوگل استفاده از گوگل ادز است. برای شروع فعالیت باید قوانین گوگل ادز را بدانید.
قوانین گوگل ادز
قوانین گوگل ادز
کلا چند نوع محدودیت در حرفه تبلیغات وجود دارد که گوگل هم آن هار را به فهرست قرمز قوانین خود افزوده که بایستی آنها را رعایت کرد. این محدودیت ها عبارتند از:
- آگهی خدمات جنسی
- آگهی در رابطه با فروش سلاح گرم که میتواند صدمه بزند (عواملی مانند تبلیغ برای سلاح پینتبال، سلاحهای غیر حقیقی، چاقو آشپز خانه و موارد این مدلی که به شکل مستقیم صدمه نمی رسانند ، اشکالی ندارد.)
- تبلیغ سایت های شرطبندی
- تبلیغات در رابطه با جنس های تقلبی و فیک (کالاهایی که فیک بوده و به اسم اصل فروخته میشود)
- تبلیغات مربوط به آتشبازی
- تبلیغات مربوط به فروش جنس هایی که با گونههایی در خطر انقراض هستند
- تبلیغات مربوط به فروش اسناد تقلبی مانند پاسپورت
- تبلیغات مربوط به سایتهایی که فقط کارشان تبلیغ است
- تبلیغات مربوط به حوزه ها و کاندیداهای سیاسی که به شکل قانونی امکان تبلیغ ندارند
- بعضی از تبلیغات مربوط به خدمات درمانی مثل استخدام کارآموز بالینی، تست ویروس ایدز در خانه، آزمایشهای غیر رسمی و نوشتن نسخه (اگر داروهای تبلیغ شده برای نوشتن نسخه ممنوعیت قانونی نداشته باشد، ایرادی ندارد.)
- تبلیغاتی در رابطه با سازمان هایی که در اجرای قوانین ترافیکی مداخله به وجود می اورند
Bridge or Doorway Page
این مورد از قوانین گوگل ادز حاوی صفحات فرودی است که بلافاصله بعد از وارد شدن به آنها، مخاطب به یک لینک دیگر انتقال داده می شود و در واقع ترافیک را به سایتی دیگر می فرستد . اگرچه موارد سوایی در این حوزه وجود دارد؛ به عنوان مثال صفحات ecommerce که بازدیدکننده را به صفحه پرداخت انتقال می دهد ، از این قانون بهره نمی برند.
نقض کپیرایت
گوگل ادز به شما این امکان را نمیدهد که از مطالب یا نوشته ای بدون اجازه صاحب آن اثر استفاده کنید. اگر اجازه استفاده از آثار درج شده را داشته باشید مشکلی نیست ولی در غیر این صورت، تبلیغ شما نشان داده نمی شود.پس نقض کپیرایت از مهم ترین قوانین گوگل ادز می باشد.
مقصد لینکها
مقصد پایانی لینکهایی که در تبلیغ خود درج می کنید بایستی برای تمام شرایط های مکانی قابل دسترس باشد. شما این امکان را ندارید که به یک آدرس ایمیل لینک بدهید یا لینک دانلود یک فایل مانند ویدئو را در تبلیغ خود داشته باشید . دامنه صفحه فرود شما هم بایستی متناسب با همان موردی باشد که در محتوای تبلیغ خود گذاشتید و نباید به هیچوجه لینک شما، مخاطب را به یک صفحه دیگری که هیچ ربطی به تبلیغ شما ندارد، انتقال کند.
وابستگیهای ضمنی
گوگل به شما این امکان را نمیدهد که در محتوای تبلیغ خود وابستگی به گوگل را بدون گرفتن اجازه این کمپانی اظهار کنید. و همینطور نباید در محتوای خود تعلق یا همیاری با هر کسبوکار غیر مربوطه را اظهار کنید.
دامنههای پارک شده
گوگل به شما این را نمیدهد کاربر را به تعبیری به سایتهای پارک شده ارسال کنید که اهمیت محتوایی پایینتری دارند و یا خواهان تبلیغ آن دامنهها را هستند. بطور مثال نباید تبلیغ ادوردزی ما، به صفحه .ir لینک داده شود تا به این صورت ترافیک را به آن وبسایت انتقال دهیم.
بدافزارها
از دیگر قوانین گوگل ادز ، بدافزار های هستند در ادامه به بررسی این قانون می پردازیم.
درصورتی که سایت شما دارای بدافزار باشد و سیستم کابر را به خطر بیاندازد، تبلیغ شما نشان داده نمیشود. این نکته به شدت برخلاف قوانین گوگل است پس هیچوقت به فکر درج بدافزار به صفحه فرود خود نباشید.
پنهان کاری
گوگل با بکارگیری الگوریتمهای خود، امکان نهان کاری در حوزه ی محتوا را به شما نمیدهد. مثلا این امکان را ندارید که یک مطلب جدا برای باتهای گوگل مانند Googlebot بسازید و به کاربران خود مطلب دیگری نشان دهید. مطالب نشان داده شده به کاربران بایستی با مطالبی که برای باتهای گوگل در نظر گرفتهاید، درست یکی باشد.
قوانین گوگل ادز Mirroring و Framing را به ذهنبسپاری کنید
برای اینکه مخاطب مطالب تک و ویژه ببیند، گوگل ادوردز به شما این امکان را نمیدهد با بکارگیری از فن های Mirroring، سایتی که در سرورها و دامنههای گوناگون قرار دارند را نشان دهید. همینطور شما این امکان را ندارید سایت دیگری رابه صفحه فرود خود Frame کنید و مطالب آن سایت را نشان دهید.