استفاده از فتوشاپ در طراحی سایت ممکن است خیلی بی ربط به نظر برسد اما باید بدانید که این دو مقوله کاملا برهم تاثیر گذارند و مکمل یکدیگر هستند. بخش بزرگی از طراحی مربوط به front-end به کمک فتوشاپ انجام می شود تا ظاهری شکیل تر و زیباتر حاصل شود. فایل های اجرایی فتوشاپ که با پسوند psd ذخیره می شوند قابلیت تبدیل به Html را دارند. افرادی که قصد دارند طراح وب سایت حرفه ای در بخش front-end باشند بهتر است علاوه بر آموختن زبان های برنامه نویسی برای یادگیری فتوشاپ نیز زمان بگذارند.

فتوشاپ در طراحی سایت
نرم افزار فتوشاپ فایل های اجرایی را به صورت پیش فرض با پسوند psd ذخیره می کنند. در این صورت شما می توانید بعدا با اجرای فایل پی اس دی ادامه کار را جلو برده و لایه های مختلف را در عکس ایجاد کنید و تغییر دهید.
در اولین مرحله طراحی یک سایت طرح ذهنی با استفاده از فتوشاپ به صورت یک تصویر طراحی می شود به این صورت می توان جزئیات طرح را مورد بررسی قرارداد و چنانچه نیازی به تغیرات بود پیش از کد نویسی تغییرات را اعمال کرد. به این صورت در زمان و هزینه طراحی سایت بسیار صرفه جویی می شود چرا که اعمال تغییرات در قالب گرافیکی به مراتب آسانتر و سریعتر از انجام این تغییرات در هنگام برنامهنویسی و طراحی فنی است.
در واقع طراحی سایت ترکیبی از هنر، خلاقیت و دانش است. فتوشاپ در طراحی سایت به برنامه نویس کمک می کند تا با ترکیب این عناصر از یک طرح ذهنی به یک ساختار قابل درک بصری برسد که قابلیت ارائه و تحلیل را داراست.
پس می توان نتیجه گرفته که نقطه اشتراک طراحی سایت و فتوشاپ طراحی گرافیکی قالب وردپرس تخصصی پیش از شروع کد نویسی می باشد که موجب کاهش قابل توجه آزمون و خطا در طراحی است.