02144767960 09120248112
پشتیانی

یک قالب وردپرس حرفه ای و تخصصی اولین گام برای شروع پیشرفتی بزرگ است

با فلت دیزاین آشنا شوید.

فلت دیزاین: یکی از سبک های مهم طراحی سایت در سال های اخیر طراحی فلت یا فلت دیزاین بوده است که در آن اجسام از زاویه بالا دیده میشوند و رنگ ها به صورت ثابت و بدون گرادینت میباشند . در این مقاله نگاهی به این سبک طراحی جدید خواهیم انداخت و بررسی خواهیم کرد که برای طراحی در چنین سبکی چه کاری باید انجام دهید.

فلت دیزاین

فلت دیزاین

طراحی فلت (Flat) و مدرن

در طراحی فلت تمامی عناصر تشکیل دهنده مانند تصاویر و آیکن ها و افکت ها و…. به صورت دوبعدی هستند و هیچ آیتم سه بعدی در این طراحی جایگاهی ندارد. در این روش رنگها ساده اصطلاحا solid هستندو معمولا رنگ های شادی در این طرح ها به چشم می خورند و تمام المان ها دوبعدی می باشند و گوشه ها همگی تیز هستند و تمام دکمه ها و المنت ها بدون سایه و طیف رنگی طراحی میشوند . سبک طراحی فلت اخیرا وارد طراح های فارسی شده و بسیار مورد استقبال طراحان به ویژه طراحان قالب وردپرس با پنل تنظیمات فارسی قرار گرفته است.

در گذشته طراحی هایی پر طرفدارتر بود که برای هر المان از سایه و رنگ قوس و زاویه هایی استفاده می شد اما اکنون سلیقه طراحان و مشتریان به سمت پسندیدن طرح های فلت سوق پیدا کرده است.

در این طراحی بیشترین چیزی که اهمیت دارد راحتی و آسایش کاربر است! در واقع تلاش می شود وب سایت به گونه ای طراحی شود که کارایی و کارآمدی بالایی داشته باشد و کاربر بتواند به راحتی به چیزهایی که میخواهد دسترسی پیدا کند.

البته نباید این گونه برداشت کرد که با طراحی فلت کار طراح راحت می شود! برعکس طراحی فلت از کارهای فول css به حساب می آید که نیازمند طراحی UX قوی است.

اگر یک طراح هستید از همکنون به جای ارائه طراح های پر زرق و برق طرح های خود را به سمت ساده و شیک بودن ببرید. هرچه کاربر معماری یک وب سایت را راحت تر درک کند بیشتر به آن علاقه مند خواهد شد. به جای صرف وقت رو المان های یک قالب وردپرس بهتر است به مواردی همچون طراحی قالب وردپرس با پنل تنظیمات فارسی که رفاه مشتری را به ارمغان می آورد بپردازید.

طراحی تخت

طراحی تخت

نکات مثبت طراح فلت:

طراحی فلت ساده و واضح و در عین حال شیک است. و از وقتی که وارد دنیای وب و برنامه های موبایل شد کمک بسیار بزرگی به مخاطب کرد که بر روی محتوا تمرکز کند و نه مسائل غیر ضروری. به علاوه موتورهای جستجو به دلیل سبک بودن سایت فلت محبوبیت خاصی به آن می دهند.

نکات منفی طراحی تخت:

گاهی مخاطب با این طرح ها مشکل دارد و ممکن است نتواند آیتم قابل کلیک برای دسترسی به صفحه مورد نظر خود را بیابد چرا که جزئیات اضافی و جلوه های بصری در این طرح ها حذف می شوند. کافیست طراح با یک انتخاب اشتباه کوچک کل زیبایی طراحی را از دست بدهد. مثلا انتخاب یک فونت اشتباه در این طرح ها بسیار به چشم می آید و طرح را ضعیف جلوه می دهد.

سایر کاربردهای طراحی فلت:

طراحی فلت تنها شیوه ای برای طراحی یک سایت یا یک قالب وردپرس نیست بلکه امروزه می بینیم که طراحی اپلیکیشن های موبایلی نیز به سمت طراحی فلت رفته است. در طراحی بنرهای تبلیغاتی نیز طراحی فلت می تواند حس تازگی و جدید بودن را القا کند. همچنین امروزه طراحی هدر سایت ها و اینفوگرافیک ها تحت تاثیر طراحی فلت بوده است.

مثال هایی از فلت دیزاین:

اگر بخواهیم شیوه طراحی فلت را به صورت عینی به ذهن شما القا کنیم می توانیم به استفاده شرکت مایکروسافت از این نوع طراحی در ویندوز 8 اشاره کنیم. مایکروسافت زبان UI مربوط به این طراحی را مترو  نامیده است.

پس از ان در سال 2013 اپل با معرفی ios7 مرحله جدیدی را با طراحی های تخت شروع کرد. خیلی زود بعد از آن گوگل تمام صفحات وب و اپلیکیشن های خود را به سمت این طراحی سوق داد و آن را طراحی متریال (Material Design) نامید.

اگر شما طراحی هستید که به تازگی تمایل پیدا کرده اید به سمت طراحی تخت بروید ابتدا در مورد این طرح و نحوه چیدمان عناصر و رنگ ها در این نوع طراحی مطالعه کنید و پس از آن از طراحی آیکون ها شروع کنید و یک مجموعه بسازید و اگر احساس کردید در این زمینه استعداد و خلاقیت دارید به سمت طراحی موارد پیچیده تر مانند طراحی قالب وردپرس با پنل تنظیمات فارسی بروید. فلت یعنی طراحی با رنگ دقیقا مانند رنگ کاری ساختمانی شما هم باید با استفاده از رنگ های مختلف به ایده نگری بپردازید. یک نکته که در کدنویسی طرح فلت همیشه و همیشه در نظر داشته باشید این است که باید به جای استفاده از تصویر، از CSS حداکثر استفاده را نمایید. حداقل 80% از کار شما را باید CSS تشکیل دهد.


مشاوره رایگان 021-44767960 051-38846027 پشتیبانی : 09120248112