شناخت برترین فریم ورک های php : اگر به شبکه های اجتماعی بزرگ مانند فیس بوک، یا سیستم های مدیریت محتوای معروفی چون وردپرس و قالب های وردپرس ساخته شده با آن، نگاه کنید به قدرت php پی خواهید برد. بر کسی پوشیده نیست که php یکی از پر طرفدارترین و قدرتمندترین زبان های کدنویسی دنیاست. ولی با این حال کار کردن با کد های خام آن امری دشوار است و نیاز به تخصص ومهارت بالایی دارد. بنابراین برای راحتی کار برنامه نویسان و ایجاد امنیت بیشتر فریم ورک های بخصوصی برای آن بوجود آمده است.
در این مقاله هدف مقایسه و شناخت بهترین فریم ورک های php است. بنابراین در گام نخست نیاز دارید تا با مفهوم کلی فریم ورک آشنا باشید.
فریم ورک در واقع به معنای یک چارچوب کلی است که بوسیله زبان های برنامه نویسی،و توسط کدنویس های حرفه ای ساخته شده است.
فریم ورک لاراول: این فریم ورک دارای مجموعه ای از بهترین ابزارها برای طراحی سایت است ،که همگی بصورت یک پکیج در اختیار شما قرار داده شده است. همچنین لاراول به شما امکان می دهد تا بتوانید برنامه های کاربردی وب را راحت تر از قبل ایجاد کنید و سایت خود را به آسانی توسعه دهید.
فریم ورک سیمفونی: سمفونی یکی دیگر از فریم ورک های مطرح دنیا بشمار می آید که کلاس های پر کاربردی را به شما عرضه می کند و بخش ظاهر سایت را از منطق برنامه جدا می کند. در نتیجه شما می توانید برنامه های خود را با صرف زمان کوتاه تری ایجاد کنید.
فریم ورک فالکون: اگر دوست داشته باشید با سریع ترین فریم ورک php آشنا شوید باید بدانید که این لقب را فریم ورک قدرتمند فالکون به خود اختصاص داده است. بنابراین اگر سرعت اجرای برنامه در لیست اولین اولویت های شما قرار دارد، انتخاب فالکون میتواند گزینه خوب و مناسب برای شما باشد.
فریم ورک کدایگنایتر: کدایگنایتر یکی از فریم های متن باز پی اچ پی شمرده می شود و جزو برترین فریم ورک های طراحی سایت و اپلیکیشن های تحت وب قرار می گیرد. اگر جایی به کلمه اختصاری CI برخودر کردید منظور از آن همان کدایگنایتر است.
هر فریم ورک مزایای مختص به خود را دارد و برای اهداف مشخصی ایجاد شده است. در نتیجه شما باید بسته به نیاز خود یکی از آنها را برای یادگیری انتخاب کنید.
همچنین برای مشاهده ی قالب شرکتی و قالب وردپرس دکوراسیون کلیک کنید.