02144767960 09120248112
پشتیانی

یک قالب وردپرس حرفه ای و تخصصی اولین گام برای شروع پیشرفتی بزرگ است

چرا باید از php در طراحی سایت استفاده کنیم؟

چرا باید از php در طراحی سایت استفاده کنیم؟ :: طراحی سایت در یک روند رو به رشد قرار گرفته و روز به روز در حال گسترش است. همگی ما در شروع راه اولین سوالی که از خود می پرسیم، اینست که از چه زبان برنامه نویسی در طراحی سایت خود کمک بگیریم؟
بهترین روش و کارآمد ترین روش کدام است؟ در بین زبان های برنامه نویسی تحت وب شاید اسم php زیاد به گوشتان خورده باشد و یا سیستم های مدیریت محتوای مانند وردپرس که امروز کار طراحی سایت را بسیار راحت تر کرده است.
هر کدام از زبان های برنامه نویسی مزیت های خاص خود را دارند . مزیت اصلی پی اچ پی هم شی گرا بودن آن است که امروزه اصلا نمی توان آن را نادیده گرفت.

آشنایی با تاریخچه زبان برنامه نویسی php
این زبان برنامه نویسی در سال ۱۹۹۵ میلادی ایجاد شد. درست از زمانی که یک برنامه نویس به اسم راسموس لردورف کدی را به زبان پرل ایجاد کرد.این کد می توانست تعداد افرادی که در حال خواندن روزمه آنلاین لردورف بودند را نمایش دهد.
کار این قطعه کد به این صورت بود که اطلاعات کاربران را می گرفت و تعداد کسانی که درحال بازدید بودند را به نمایش در می آورد.
این کار در زمانی به وقوع پیوست که وب سایت ها هنوز گسترش چندانی نیافته بودند. و وب یک پدیده نسبتا نوپا به شمار می آمد. همین امر سبب شد تا بسیاری از کاربران از لردورف بخواهند تا قطعه کد تولیدی خود را به آنها هم بدهد.
لردورف کد خود را برای آنها ارسال کرد و نام php را برای آن در نظر گرفت.
این سر آغازی شد برای گسترش و محبوبیت php و پیوستن برنامه نویسان زیادی به لردورف برای توسعه این زبان. تا جایی که نسخه های دو،سه و بالاتر نیز به وجود آمدند.
PHP 5 به روز ترین نسخه این زبان برنامه نویسی است که با ویژگی های خوب خود جای ورژن ۴ خود را گرفته است.
تا اینجا ما با تاریخچه php آشنا شدیم ولی اکنون میخواهیم کمی بیشتر با این زبان برنامه نویسی آشنا شویم.


php چیست؟
کلمه php مخفف شده کلمه Hypertext Preprocessor به معنای پیش پردازنده فرامتن می باشد. همانطور که گفتیم php یک زبان برنامه نویسی سمت سرور بوده و بسیار کامل است. که طرفداران بسیار زیادی دارد. این زبان اپن سورس و شیء گرا بوده و در سایت های داینامیک و ارتباط آنها با سرور مورد استفاده قرار می گیرد.
Phpیک زبان اسکریپت نویسی است و یکی از نکات جالب توجه این زبان شباهت بسیار زیاد آن به زبان برنامه نویسی C و prel است. همین ویژگی سبب یاد گیری هر چه راحت تر آن و پیدا کردن جایگاه در میان برنامه نویسان با سابقه شده است.
بسیاری از سایت های معروف دنیا و پنل های مدیدریت محتوا توسط این زبان محبوب ایجاد شده اند. و هر روز نیز به تعداد آنها افزوده میشود.
یکی از این سایت های بسیار معروف سایت یاهو است . سایتی که تقریبا اکثر ما با آن آشنا هستیم .همچنین اگر بخواهیم نام تعدادی از مشهور ترین نرم افزار های ایجاد شده با این زبان را نام ببریم وردپرس، جوملا و مدیا ویکی را می توان نام برد.
این زبان قابلیت استفاده از پایگاه داده های متنوع را برای ما فراهم می کند. دیتا بیس هایی نظیر Oracel، IBM DB۲ ، SQLite، MySQLو…
ولی مناسب ترین پایگاه داده که خود کمپانی سازنده php نیز آن را پیشنهاد می کند MySQL می باشد.
این زبان قادر به اجرا روی اکثر سیستم عامل های مشهور نیز هست. سیستم عامل هایی مانند: لینوکس ، ویندوز، یونیکس و مک.
شاید تا اینجا تقریبا در یافته باشید که php چیست. ولی هنوز با طریقه کار این زبان برنامه نویسی آشنا نشده اید.
درکل php به این صورت کار می کند که یک سری کد و متن را به عنوان ورودی می گیرد و یک خروجی گرافیکی را به صورت کد های html به کاربر نمایش می دهد. کد های php قابل نمایش نیستند به همین دلیل به آن زبان سمت سرور می گوییم و چیزی که در نهایت ما مشاهده می کنیم کد های سمت کلاینت می باشد.

همچنین بخوانید :: بهترین شیوه راه اندازی سایت تشریفات

Php چه مزیت هایی دارد؟
شاید یکی ازاصلی ترین مزیت های php این باشد که php رایگان و اپن سورس هست. بسیاری از طراحان سایت برای اینکه کد هایشان توسط دیگران به سرقت نروند و بوسیه دیگران مورد استفاده قرار نگیرند آنها را باز نمی گذارند و می بندند. ولی سایت هایی که با php نوشته شده اند این گونه نیستند. در نتیجه دیگران نیز می توانند از کدهای ما استفاده کنند.
نکته قابل توجه دیگر این است که، وب سایت های ایجاد شده با این زبان برنامه نویسی از سرعت و ایمنی بسیار بالایی در مقابل هکر ها برخوردار هستند.
برقرای ارتباط راحت با پایگاه داده های مختلف نیز ، می تواند یکی دیگر از مزیت های آن بشمار رود.
همچین بر هیچ کس پوشیده نیست که php یکی از انعطاف پذیر ترین زبان های برنامه نویسی است و برنامه نویس می تواند بسته به نیاز خود از آن استفاده کند، و همین سبب شده تا افراد بسیاری در بهبود بخشیدن به این زبان نقش داشته باشند و آنرا توسعه دهند.
شاید به نظر برسد که PHP با داشتن چنین قابلیت های بی نظیری زبان بسیار پیچیده ای باشد ولی باید بگوییم این قضیه کاملا برعکس بوده و فراگیری php بسیار آسان و راحت است و کد نویسی با آن آسان تر.
به جز موارد گفته شده در بالا php مزیت های بیشمار دیگری نیز دارد. ولی ما به همین مقدار بسنده می کنیم.
بخش های سازنده زبان برنامه نویسی PHP

به عقیده برنامه نویس های سایت بطور کلی php شامل سه قسمت می شود:
۱-ماژول های تابع:
قطعه کد های از پیش ساخته شده ای که درون خود نرم افزار php قرار داده شده اند. این کد ها سبب صرفه جویی در زمان ما می شود. و به ما در کد نویسی سریع تر و راحت کمک بسیاری می کند.
۲-هسته زبان:
کار این بخش از اسمش مشخص است. این هسته به این صورت است که ابتدا کد های php را ترجمه کرده و سپس آنها را اجرا می کند.
۳-واسط سرویس دهنده وب:
پس از انجام کار ترجمه و اجرای کدها که در مرحله قبل انجام می شد،بین php و سرویس دهنده وب توسط یک واسط سرویس دهنده ارتباط برقرار می شود.
اگر به دنبال یادگیری این زبان برنامه نویسی بسیار عالی هستید. می توانید از همین حالا شروع کنید. دنیای امروز دنیای کامپیوتر و اینترنت است و یک برنامه نویس حرفه ای هیچگاه بیکار نخواهد ماند. ویدیو های آموزشی زیادی برای این زبان در اینترنت موجود است در نتیجه شما می توانید بدون صرف هزینه های بسیار با کمی پشتکار آن را فرا بگیرید. امید وارم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و اطلاعات کافی در مورد این زبان در اختیارتان قرار گرفته باشد. قالب های وردپرس هم همه گی از این زبان برنامه نویسی استفاده می کنند .


مشاوره رایگان 021-44767960 051-38846027 پشتیبانی : 09120248112