02144767960 09120248112
پشتیانی

یک قالب وردپرس حرفه ای و تخصصی اولین گام برای شروع پیشرفتی بزرگ است

افزایش سرعت قالب وردپرس بدون کد نویسی

افزایش سرعت قالب وردپرس: همیشه یکی از مسائل خیلی نگران کننده برای افراد مبتدی و یا افرادی که چندان آشنایی با نکات و اصطلاحات فنی ندارند چگونه از پس پیکربندی و مدیریت سایت خود برایند. این موضوعات در ابتدای راه برای همگان پیش آمده است هرچه بیشتر در رابطه باآن مطالعه کنیم بیشتر یاد خواهیم گرفت و از استرسمان کاسته خواهد شد. به همین دلیل ما در ادامه به شما نشان خواهیم داد که چگونه می توان تنها با چند کلیک و بدون نیاز به کدنویسی به افزایش سرعت قالب وردپرس پرداخت. به علاوه می توانید در هنگام خرید پوسته وردپرس خود مواردی را که در ادامه بیان میکنیم چک کنید.

افزایش سرعت قالب وردپرس

افزایش سرعت قالب وردپرس

1. نصب یک افزونه مدیریت کش در وردپرس
صفحات وردپرسی به صورت دینامیک هستند. و زمانی که کاربران زیادی هم زمان وارد سایت می شوند نیازمند پردازش بسیار بالاییست. به همین دلیل توصیه می شود یک افزونه مدیریت کش را در وردپرس نصب کنند. کش شدن فایل های اصلی وب سایت در مرورگر کاربران می تواند سرعت بارگذاری را چندین برابر کند. با این روش در هربار مراجعه کاربر به جای پردازش کامل یک صفحه نسخه ای که از قبل ذخیره شده است را نمایش میدهد و همین نسخه را به کاربرانی که هم زمان وارد سایت می شوند نمایش خواهد داد.

افزونه های مدیریت کش فراوانی در مخزن وردپرس وجود دارند که می توانید از آن ها برای افزایش سرعت قالب وردپرس استفاده کنید و یا از طراح قالب وردپرس خود بخواهید این قابلیت را برای شما کدنویسی کند و یا هنگام خرید پوسته وردپرس پوسته ای با این ویژگی را برگزینید.
2. بهینه سازی تصاویر برای افزایش سرعت در وردپرس
یک تصویر خوب تا 80 درصد بیشتر می تواند موجب دیده شدن یک محتوا توسط کاربر شود اما وجود تصاویر بهینه نشده به جای کمک کردن به محتوا، موجب آسیب زدن به آن می گردند. بهتر است پیش از آپلود عکس روی هاست وب سایت خود با یک نرم افزار مانند فتوشاپ اقدام به بهینه سازی عکس برای وب سایت کنید. در فتوشاپ با فشردن دکمه های ctrl+alt+shift+s می توانید تصویر را به صورت بهینه سازی شده برای وب ذخیره کنید. بهترین فرمت عکس برای وب سایت فرمت jpg است که با حذف جزئیاتی خیلی ریز در تصویر حجم عکس را پایین می آورد.

3. ایجاد قابلیت Lazy Load برای تصاویر
یکی از کارهایی که می توان با تصاویر سایت انجام داد، ایجاد قابلیت Lazy Load در آنهاست. به کمک این قابلیت در ابتدای لود صفحه وب سایت شما تمامی تصاویر بارگزاری نمی شوند و زمانی تصاویر لود می شوند که کاربر با اسکرول کردن درحال رسیدن به آنها باشد. با این روش صفحه اول وب سایت شما خیلی سریعتر باز می شود. این قابلیت با استفاده از یک افزونه نیز قابل اجراست.

4. به روز نگه داشتن سایت وردپرسی
به روز نگه داشتن سایت وردپرسی و تاثیر آن در سرعت سایت
باهربار به روزرسانی سیستم مدیریت محتوای وردپرس بسیار از باگ ها و حفره های امنیتی نسخه های قبلی رفع می شوند. به عنوان صاحب سایت، مسئولیت به روز رسانی وردپرس، پوسته ها و افزونه ها با شماست. عدم انجام به روز رسانی ها ممکن است موجب کند شدن سایت و قرار دادن آن در معرض مشکلات امنیتی شود.

5. استفاده از خلاصه مطالب در صفحه اصلی و بایگانی ها
به منظور اافزایش سرعت قالب وردپرس بهتر است خلاصه مطالب را در زیر عنوان هر مطلب قرار دهید. برای انجام این کار به مسیر Settings » Reading رفته و به جای گزینه “Full Text” گزینه “Summary” را انتخاب کنید. از مزایای این کار برانگیخته شدن حس کنجکاوی کاربر برای بازدید از صفحات نیز می باشد.

6. تقسیم کردن کامنت ها در چند صفحه
کامنت های زیاد سرعت لود را پایین می آوردند و بهتر است به جای نمایش یک لیست بلند بالا از کامنتها، آن ها را در چند صفحه بشکنیم. برای تنظیم صحیح این قسمت به مسیر Settings » Discussion رفته و گزینه “Break comments into pages” را انتخاب کنید.
7. عدم آپلود ویدئو ها به صورت مستقیم
شما می توانید ویدئو ها را در هاست خود آپلود کرده و در صفحه وب سایت خود برای پخش به نمایش بگذارید. اما چنین کاری پیشنهاد نمی شود و بسیار اشتباه است.
برای کاهش حجم سایت و جلوگیری از هدر رفتن فضای هاست و تعلیق اشتراک شما می توانید ویدئو خود را در سایت های اشتراک ویدئو، تنها کد مربوطه را در داخل پست قرار دهید.
9. استفاده از پوسته های بهینه شده برای افزایش سرعت قالب وردپرس
در هنگام خرید پوسته وردپرس، توجه به بهینه بودن سرعت بارگذاری آن بسیار مهم است. بسیاری از پوسته های زیبا دارای کدنویسی ضعیفی هستند و بهینه نبود کدنویسی آنها موجب کند شدن سایت می گردد.

بهتر است همواره به جای استفاده از پوسته هایی با لایه های پیچیده و تو در تو و اسکریپت های زیاد و گرافیک بالا، از یک پوسته ساده با حداقل پلاگین های با کیفیت و مورد نیاز استفاده کنید.

10. انتشار محتوای بلند در چند صفحه
اگر محتوایی طولانی را آماده کرده اید که تعدادی عکس نیز باید در آن قرار دهید پیشنهاد می شود اینگونه محتوا را در چند صفحه بشکنید و یا به بخش های مختلفی تقسیم کنید و در چند نوبت انتشار دهید. با این کار علاوه بر این که حوصله کاربر از خواندن یک محتوای خیلی طولانی سر نخواهد آمد بلکه سرعت بارگزاری صفحه نیز بالا خواهد رفت.

با رعایت این موارد قطعا می توانید افزایش سرعت قالب وردپرس خود را یه راحتی حس کنید و همانطور که مشاهده کردید هیچ کردام از این روش ها نیازمند دانش فنی خاص و یا کد نویسی نداشت.


مشاوره رایگان 021-44767960 051-38846027 پشتیبانی : 09120248112